Zamieszczone przez paweł2
Sprawdzenie akumulatora
Zwiń
X
-
Sprawdzenie akumulatora
Witam
czy ktoś z forumowiczów może polecić jakiś warsztat w Warszawie lub bliskiej okolicy,gdzie mogę RZETELNIE I UCZCIWIE sprawdzić akumulator???? Ktoś zna takie miejsce???
Chodzi mi o to,żeby nie wyglądało to tak-podjeżdżam mówię że mam problemy z akumulatorem a tam odpowiedź "to napewno akumulator proszę kupić u mnie" :lol:
chciałbym mieć pewność,że padł akumulator a przyczyną nie jest np. rozładowywanie go przez jakiś odbiornikNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
-
-
Zamieszczone przez likossja sprawdzalem u siebie w aso za to choerne sprawdzanie zaplacilem 40E a za wymiane i nowy 140... :evil:
ale do Ciebie to mam trochę za daleko :P :lol:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Nie wiem gdzie masz blisko ale na powstańców śląskich przy hali czluchowskiej jest super mechanik
U którego robię od dawna..506 716 997 auto meches. Ostatnio chłopaki na forum nodczytali moje kodybbłędów.. 1 był że coś z prądem. Generalnie ktoś zapytał czy akurat ok. Pojechałem. Sprawdził all i wyszło że alternatywą umiera.. generalnie polecam. Jak nie trzeba to człowiek nie robi.. (mowa o tym mechaniku) a jak zleci się przegląd auta to nie lata i ogląda z zewnatrz tylko koła ściaga itpO2 2006, 1.9 TDI BXE 105km teraz Superb I
Komentarz
-
-
zawsze tutaj na Urynowie za free sprawdzam http://maps.google.com/maps?sky=rndy...ed=0CCwQ8gEwAA , sprzedają akumulatory, sami Ci powiedzą czy warto już wymieniać czy nie,ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Marki bodaj róg Fabrycznej i Ząbkowskiej. Przed stacją Orlen, przed "zapiekankami". Taki tam sklep z akumulatorami jest.
Jak miałem problemy z DSG i chciałem wykluczyć problemy z napięciem to wyjąłem najpierw aku i zawiozłem do nich.
Dwa proste narzędzia, pierwszym sprawdził gość pojemność. Potem wielka grzałka symulująca rozrusznik i sprawdzająca jak spada napięcie. Ze dwa czy trzy strzały po kilka sekund i ponowny pomiar ile pojemności zostało. Mówią, aku jest git i nie trzeba wymieniać. Do tego nic nie wzięli za diagnozę. Na miejscu mają Centre, Varte i inne.
To chyba oni: http://www.akumulatory-24.pl/index.htmlJa tu tylko sprzątam...
Komentarz
-
Komentarz